Sunstorm Experience 2016-12-29T15:32:20+00:00

Taking crazy things seriously is a serious waste of time.
– Haruki Murakami

Sunstorm Experience

Sunstorm Experiences zijn avontuurlijke en speelse workshops waarin je ervaringen opdoet die je horizon doen verbreden. Open jezelf door middel van eeuwenoude en moderne technieken zoals concious connected breathing, meditatieve beweging, spel en mindfulness. In eerlijkheid en kwetsbaarheid keren we de aandacht naar binnen voor een ontdekkingstocht waarbij we kracht en wijsheid opdoen!

 Concious Connected Breathing

De concious connected breathing-techniek is een simpele, eeuwenoude en effectieve helende techniek. Het letten op je adem en het aanpassen ervan kan een enorme verandering in je leven teweeg brengen. Onze adem draagt levensenergie. Door het bewust aansturen van de adem krijgen we toegang tot één van de meest krachtige en efficiente helings-systemen die er zijn. Concious connected breathing sessies (of: ceremonies) staan centraal bij de Sunstorm Experiences.

Yoga

Yoga gaat over een ‘staat van zijn’ waarbij gedachtes afwezig zijn. Je kan yoga bereiken door concentratie. Focus op één ding. Misschien ken je het wel van een handeling waarin je zelf helemaal opgaat. Veel dingen kunnen je in een staat van yoga brengen: van tuinieren tot hardlopen, van mindfulness tot meditatie. Tijdens de yoga-sessies zullen we ons richten op de ervaring van het lichaam. Door ademhaling en beweging te combineren kan een concentratie ontstaan waarin het eeuwige geklets in je eigen hoofd afneemt of zelfs stopt. In deze rust kunnen we ervaren hoe het is om even helemaal aanwezig te zijn in het moment: helemaal voelen dat je leeft. Dat kunnen we allemaal!

Play!

Ontdekken door te doen! Wat zijn jouw onbewuste gewoontes eigenlijk? Onder professionele begeleiding en via spel-technieken gaan we veilig en vol plezier verkennen wanneer jouw automatische piloot nou eigenlijk doet. De coachings-spellen bieden je de mogelijkheid om een keer ánders te reageren, waarmee we onze horizon verbreden. Zowel persoonlijke en als groepsdynamieken meegenomen in het grote spel. Bereidt je voor op mooie persoonlijke verrassingen!

Dagprogramma

Ga naar de website voor meer details.

Retraite

Ga naar de website voor meer details.

Ga naar de website