Be the change you wish to see.
– Gandhi

Ademworkshop

Ademworkshop – Verbonden ademhaling

In een ademworkshop werken we met de verbonden ademhaling (conscious connected breathing). Hiermee breng je je adem weer terug in de natuurlijke staat waardoor je meer levendigheid, energie en vrijheid ervaart

Elke dag ervaren we kleine of grote stressmomenten. Je schrikt bijvoorbeeld van een plotselinge fietser in het verkeer, je ervaart stress op je werk, of je maakt verdrietige gebeurtenissen mee zoals het overlijden van een dierbare.

Net als dat je spieren aanspannen bij stress, gebeurt dit ook met je adem. We houden vaak onbewust onze adem in. Uiteindelijk leidt dit tot allerlei manieren van ‘verkeerd’ ademen. We ademen te diep of juist te oppervlakkig, onvolledig, te snel of juist te langzaam. Dit kan zorgen voor allerlei klachten als verminderde energie, hyperventilatie, een vlak gevoel of zelfs depressie, of het afsluiten van je gevoel en je lichaam.

Bij een ademsessie met verbonden ademhaling leer je om je adem weer vrij te laten stromen, terug in de natuurlijk staat. Hierdoor ontstaat er ruimte om stress en spanning los te laten. Na een ademsessie voel je je vrijer, energieker en levendiger. De adem brengt je in een keer terug bij jezelf. Je ervaart wat voor geweldige tool je altijd bij je hebt.

Wat kan een ademsessie voor je kan doen

☆ meer zuurstof, dus meer energie

☆ meer helderheid van je gedachten

☆ stress en spanning in je lichaam loslaten

☆ je lichaam en emoties weer gaan voelen

☆ meer vrijheid en creativiteit ervaren

Ademworkshop – verbonden ademhaling

Tijdens een ademsessie in een groep werken we met de verbonden ademhaling. Samen bewust ademen heeft op een positief effect op de energie. Bij grotere groepen is er altijd extra ondersteuning, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen die dit nodig heeft. Mocht je meer persoonlijke ondersteuning nodig hebben, is een privé ademsessie beter.

Tamara geeft regelmatig ademworkshops in Amsterdam voor een kleine groep deelnemers. Ook zijn er verdiepende ademdagen of retreats. Bekijk hier onder de data.

Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met Tamara op te nemen.

Ademworkshops Amsterdam (avond)

  • Adres: De Tempel, Donker Curtiusstraat 14, Amsterdam
  • Introductieprijs ademsessie in groep: €35
  • Losse ademsessie in groep: €45
  • Strippenkaart voor 5x: €200
  • Strippenkaart voor 10x: €350

Breath & Voice Intensive ☆

  • 21 & 22 december 2019 –  10:00-18:00
  • Wie: Tamara Groen en Tineke Ridderhof
  • De Tempel, Donker Curtiusstraat 15, Amsterdam
  • Cost: 256 euro (vanaf 16 oktober)

Meer informatieTickets

Ademen moet voor iedereen toegankelijk zijn dus als geld een probleem is neem dan contact met Tamara op.

Reserveer je ademsessie

Tijdens de ademworkshops en avonden zijn er een beperkt aantal plekken. Wil je erbij zijn, reserveer dan je plekje via de online reservering tool. Klik op de datum en vul het formulier in. Als je reservering is gelukt word je automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina. Je reservering is compleet als de betaling voldaan is.

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail. Check je spam-box als je deze niet ontvangen hebt!

There are no upcoming events