Kies voor de adem, kies voor het leven!
– Tamara

Just Breathe! Adem Retreat
20-22 september 2019

Ben jij klaar om de stap te maken naar meer energie en bezieling in je leven?

Ja! Ik schrijf me in

Stress en Spanning in je lichaam

Je voelt met regelmaat stress en spanning in je lichaam. Je bent druk in je hoofd en kunt lastig ontspannen. Een gevoel van onrust is je niet vreemd en de spanning begint op je lichaam te werken. Ondertussen verlang je naar meer energie en meer vrijheid.

Klaar voor een reis naar vrijheid?! 

Ademen is de basis van het leven.

De adem is de meest waardevolle gratis tool die je bezit. En toch gebruiken we de potentie van onze ademkracht minimaal. We ademen vaak kort, hoog en onbewust. Hierdoor denkt je lichaam dat je in een stressvolle situatie bent. Dit beperkt je creatieve expressie en heeft negatieve invloed op je gezondheid, vitaliteit en levenskracht.

Tijdens ‘Just Breathe’ ga je samen met ons op reis. Een reis naar jouw innerlijke bron. Daar waar jouw antwoorden liggen. Daar waar je contact kunt maken met jouw levensmissie. Waar je kunt ontdekken waarom je hier bent.

De adem gebruiken we als snelweg naar je gevoel.

“Een ademsessie brengt me dichter bij mezelf. Mijn energie gaat meer stromen en er ontstaat ruimte voor mijn emoties. Pieter vind ik een warme en liefdevolle begeleider. Humor en bewondering voor het leven zijn voor hem de tools om zich te verbinden met een ander.” ☆ Erwin

Een goede, bewuste en diepe ademhaling kan jou het volgende opleveren:

 • Meer rust en ontspanning.

 • Minder stress, spanning, angst en paniek.

 • Loskomen van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden.

 • Voelen dat je overstroomt van creativiteit en nieuwe levensenergie.

 • Een ultiem gevoel van vrijheid, door het loslaten van oude blokkades.

 • Een betere gezondheid, vitaliteit en meer uithoudingsvermogen.

 • Voelen dat je leeft. In elke cel van je lichaam.

“Ik heb mezelf een heel mooi cadeau gegeven: 3 dagen ademen! Met de adem is het mogelijk om opgeslagen spanning in het lichaam zachter te maken, te transformeren en los te laten. Ik ben mooie stukken van mezelf tegengekomen en voel dat er heling heeft plaatsgevonden en dat werkt nog door. Buiten dat werkten we met een prachtige groep deelnemers en werden we begeleid door een ontzettend liefdevol en professioneel team. Dankbaar voor deze ervaring, zeker een aanrader!”

☆ Blanca

Wow, dat klinkt super!!

Ik wil me heel graag inschrijven!

Let op: Er is slechts beperkt plek! We bevestigen je inschrijving zo snel mogelijk.

“Spiritueel ontwaken in sneltreinvaart” ☆ Elizabeth

Wat kun je verwachten?

Drie volle dagen weg uit je hoofd, door lichaamswerk, (actieve) meditatie, dans, beweging en met name de adem tijdens verbonden ademsessies om:

 • Los te komen van belemmerende blokkades in lichaam en hoofd.

 • Meer levensenergie te voelen in elke cel van je lichaam.

 • Jouw kompas in het leven opnieuw te ontdekken.

 • Minder stress en meer vrijheid te ervaren.

Kies voor de adem, kies voor het leven!

Onze locatie

Het retreat vindt plaats in het prachtige voormalig Capucijnenklooster De Beukenhof, in Biezenmortel. Hier is alle ruimte om te genieten van de grote tuinen en omliggende bossen. Er zijn tweepersoons kamers en als je graag wilt kun je ook kiezen om de kamer alleen te bewonen 🙂

Vegetarisch eten

Een passievolle chef staat klaar om lunch en diner te bereiden. Het eten is niet alleen gezond en lekker, het wordt ook met liefde en zorg gemaakt, met ingrediënten die je steunen in je reis. De maaltijden zijn inbegrepen in de prijs van de retreat.

Tamara Groen & Pieter Schop bieden krachtige begeleiding tijdens de retraite

Tamara Groen

Tamara Groen werkt tijdens de retraite als ademwerk facilitator en life transformation coach. In haar werk onderscheidt Tamara zich door het creëren van een veilige, warme, vertrouwde omgeving. Door middel van haar persoonlijke aanpak en met oprechte aandacht ondersteunt ze vanuit liefde haar cliënten tijdens een bijzondere reis. Op ademreis met Tamara betekent het inslaan van een weg naar meer helderheid, puurheid, rust en ontspanning in het leven. Via de adem laat Tamara je contact maken met je ‘inner voice’, de innerlijke stem die koersbepalend is in jouw leven.

“Tamara, je hebt me veel inzichten gegeven. Met heel mijn hart wil ik dat dan ook delen, zodat meer mensen hetzelfde kunnen beleven en kunnen groeien naar een nóg mooiere versie van zichzelf. Vandaar dat ik een blog heb geschreven over mijn ervaringen.” ☆ Jessica

Pieter Schop

Drie jaar geleden ontdekte Pieter de kracht van de adem. Er ging een wereld voor hem open. Alsof hij een rugzak vol stenen van zijn rug liet glijden. “De adem zorgt ervoor dat ik kan rusten in tijden van onrust, dat ik kan voelen in tijden van denken en ruimte kan maken in tijden van benauwdheid”, aldus Pieter. Hij volgde diverse ademopleidingen en cursussen. Mede dankzij de adem heeft hij verbinding kunnen maken met zijn levensmissie: “Ik breng mensen vanuit een dieper niveau in contact met zichzelf en elkaar, om hun waarheid en unieke life-purpose te (her)ontdekken”. Iets wat hij dagelijks naar hartenlust leeft. Naast zijn werk als ademcoach begeleidt hij groepen jongeren bij Breekjaar, is hij oprichter van Mannenkracht en geeft hij Mindfulness- en verbindingsworkshops.

“Pieter brengt warmte en energie en begeleidt met aandacht en enthousiasme. Na een avond ademen ga ik blij naar huis.” ☆ Carolien

Wil jij er bij zijn?

Dan nodigen we je uit om samen met ons drie dagen op ademreis te gaan. Om jouw rugzak lichter te maken, te verbinden met jouw life-purpose en een gevoel van ultieme vrijheid te ervaren. Laat je begeleiden door onze warme en liefdevolle ondersteuning en laat je inspireren door onze kennis. Ben jij klaar om de stap te maken naar meer energie en bezieling in je leven? Meld je nu aan.

Vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september 2019. Zie exacte tijden hieronder.

20 – 22 september 2019

Vrijdag

9.30u – ontvangst en toewijzing kamer
10.30u – workshop
13.00u – lunch
15.00u – middagworkshop
18.00u – diner
19.00u – workshop
20.00u – einde

Zaterdag

09.00u – ontbijt
10.30u – ochtendworkshop
13.00u – lunch
15:00u – middagworkshop
18.00u – diner
19.30u – workshop

Zondag

09.00u – ontbijt
10.30u – ochtendworkshop
13.00u – lunch
14.30u – middagworkshop
18.00u  – Einde

Early Bird: 467,- geldig tm 7 augustus
Duo Early: 437,- pp geldig tm 7 augustus

Late Bird: 537,- vanaf 8 augustus
Duo Late:
497,- pp vanaf 8 augustus


Deze prijzen zijn inclusief overnachtingen en vegetarisch eten

Koop hier je ticket!

Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.
Heb je nog vragen? Mail naar Tamara@breathbliss.nl of bel met Tamara op: 06-50522086