Be the change you wish to see.
– Gandhi

De kracht van de adem Workshop

De kracht van de adem Workshop

Het doel van deze workshop is om ademhalingstechnieken te ervaren die zorgen voor onder andere meer rust in je hoofd of meer energie in je lichaam. Je adem is de krachtigste tool die je hebt en je hebt deze altijd bij je!

 

Het programma

We onderzoeken tijdens deze workshop: Wat kan ik het beste doen als ik zenuwachtig ben? Het is drie uur s’middags en ik heb eigenlijk geen energie meer, wat nu? Ik word overspoeld door mail en dit zorgt voor onrust, help! Hoe kan ik mijn immuunsysteem versterken?

Tijdens deze workshop krijg je praktische tools om de verschillende situaties die je tegen komt beter aan te kunnen.

Praktische informatie

  • Tijdsduur 1,5 tot 2 uur naar gelang gewenst.
  • Offerte op maat.
  • Groepsgrootte ligt aan de locatie.