Taking crazy things seriously is a serious waste of time.
– Haruki Murakami

Over Tamara

Vakkundig, vriendelijk en veilig.

Je automatische piloot laat niet zomaar alle aangeleerde patronen liggen. Dat vraagt om een warme en veilige omgeving. En een persoonlijke en vakkundige aanpak. Welkom bij ademcoach Tamara.

 “Bewust ademen heeft mij zoveel gegeven. Dat gun ik iedereen!”

Na een carrière als salesmanager kwam Tamara in contact met Conscious Connected Breathing. Al duizenden jaren een effectieve ademhalingstechniek. Wat het Tamara heeft gebracht, geeft ze ook graag door aan haar vrienden. En aan vrienden van vrienden. Familie. Kennissen. Buren. Aan zoveel mogelijk mensen. Door bewust te ademen komt er bij Tamara zoveel ontspanning, rust en helderheid in haar leven. Dat gunt ze iedereen!

Na een intensieve opleiding en verdiepingscursussen op het gebied van breathworks, yoga en coaching is deze levendige vrouw inmiddels ontpopt tot een geliefd ademcoach. Voor sessies bij Tamara in haar ruimte in Amsterdam, maar ook voor yoga en mindfulness workshops en retreats. Een mooi voorbeeld is de Yoga Retreat op Ibiza. Daarin is zij met bewust ademen een belangrijk onderdeel. Zoals zij zelf zegt; “Hoe we ademen spiegelt de manier waarop we leven. Een week focussen op die ademhaling geeft mensen dan ook vaak een nieuw levensperspectief.”

BreathBliss op AT5

tamara@breathbliss.nl
06 50 522 086

Neem contact op of ga naar de agenda om een afspraak te maken.

Bekijk agenda